Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Automatizace

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maux



Založen: 25.2.2016
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2017 10:55 am    Předmět: Automatizace Citovat

Ahoj,

jak můžu změnit průběh paraboly dole v pianorollu u midi stopy? Např. CC11 expression. U audia v pohodě, kliknu, vyberu a hotovo. Co jsem přehlédl?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1814

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2017 10:14 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
pro automatizaci se zapisují jen "zlomové" body. Pro MIDI kontroléry v Key Editoru se zapisují všechny hodnoty. Takže tato možnost tam není.

Nicméně i MIDI kontroléry lze zapisovat do automatizační stopy, stejně jako ostatní automatizace.

A v Key Editoru samozřejmě můžete křivku měnit pomocí vybrané oblasti a následných editačních bodů.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
maux



Založen: 25.2.2016
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2017 9:23 am    Předmět: Citovat

Děkuju, to mě moc nepotěšilo. Takže jediná možnost je vypnout mřížku a kreslit průběhy ručně?

Právě o tu automatizační stopu mi jde a o změnu defaultních parametru paraboly.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1814

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2017 9:34 am    Předmět: Citovat

Zdravím,

Možnosti editace vybrané oblasti kontrolérů v Key Editoru vám nedostačují?

A proč tedy nezapíšete MIDI CC přímo jako automatizační křivku?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
maux



Založen: 25.2.2016
Příspěvky: 17

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2017 2:14 pm    Předmět: Citovat

Mluvíme o tom samém? U audio stopy kliknu, vyberu křivku (vyberu z tabulky) a už jí sázim dejme tomu vsude v dané stopě (fadeout např.) A to samé chci od midi stopy uvnitř, abych měl u dechů stejny náběh. Parabola kterou mi defaultě nabizí cubase je moc rychlá, proto bych rad vedel kde zmenim její parametry, jako u audia.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1814

PříspěvekZaslal: pá červenec 21, 2017 8:55 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
teď si nejsem jist, zda mluvíme o tom stejném.

Mluvíte o automatizační stopě? Máte aktivováno Read Automation Volume? A nebo mluvíte jen o Fade In přímo na zvukové události? To druhé v MIDI možné není.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com