Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

cubase sx a zvukovka alesis IO2 express

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
david smečka



Založen: 5.6.2009
Příspěvky: 134

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2017 12:14 am    Předmět: cubase sx a zvukovka alesis IO2 express Citovat

Dobrý den, pořídil jsem k notasu zvukovku - alesis IO2 express, nainstaloval asio 4all 2- a pořád se mi to hádá s integrovanou zvukovkou - nelze vypnout v cubase interní vstup na mikrofon, aby zvuk chodil jen přes zvukovku.

Můžete někdo, prosím poradit, jak nastvit VST system link?
A jestli něco na panelu ovladače nezakázat?

Ve VST inputs to nabízí jen HD audio mokrofon
děkuju za odpověď

Tak už jsem stáhnul asio 4all2 - verzi 14, podařilo se mi aktivovat vstup
na zvukovce - port 3a4, ale pořád zůstává HD audio mikrofon a
v ukazateli v cub.- to dělá falešněj signál...tak nevím.
pracuju ve win7 64 bit
_________________
davka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1006
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2017 7:01 am    Předmět: :-) Citovat

Tak stačí v ASIO4ALL vypnout tu integrovanou zvukovku, pak to bude v rámci této nadstavby nabízet jen vstupy/výstupy IO2. Ale s tímhle chováním jsme se ještě nesetkal.

K čemu potřebuješ VST System Link?

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1781

PříspěvekZaslal: st srpen 23, 2017 8:52 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
VST System Link se používá pro propojení 2 poučítačů s 2 Cubase. Asi máte na mysli VST Audio System. Wink

Nejjednodušší je asi zakázat interní zvukovou kartu přímo v BIOSu. Wink
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com