Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

SSL LMC-1

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VenArt



Založen: 8.12.2013
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: so září 19, 2015 3:48 pm    Předmět: SSL LMC-1 Citovat

Dobrý den.
Nainstaloval jsem free vst compressor SSL LMC-1 ,ale cubase 7 ho vůbec nepřečte,zkoušel jsem odstraňovat blacklist ,několikrát znovu načítat,ale nic !!!.Netuší někdo co s tím ? Může někdo poradit ? Předem díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1926

PříspěvekZaslal: so září 19, 2015 4:23 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
víte, kam se plug-in nainstaloval? Kde je jeho DLL soubor? V Cubase pak můžete nastavit cestu k danému plug-Indů, pokud se nenainstaloval do nějkaé standardní složky. Najdete to v Devices > Plug-in Information > VST 2.x Path.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VenArt



Založen: 8.12.2013
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: so září 19, 2015 4:46 pm    Předmět: Díky Citovat

samozřejmě že vím kam se nainstaloval.Ted jsem experimentoval a vložil do systemu msvcr71.dll staženou z internet a plugin funguje.To dll jsem raději otestoval avastem a čistý,tak snad to už bude v pohodě. Děkuji za snahu pomoci a přeju hezký den.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1926

PříspěvekZaslal: ne září 20, 2015 9:08 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,

DLL je právě ta knihovna VST plug-inu, tedy de facto, ten plug-in. Na Macu je to přímo typ souboru *.vst nebo *.vst3, což je jasnější.

Kam jste ten soubor vložil "do systemu"? Rozhodně bych do Cubase jako cestu k VST plug-inům nedával žádnou systémovo sožku typu "system32", apod. To vede jen k pádům Cubase, protože ta se pak snaží přečíst všechny DLL soubory, které v dané složce jsou (i když jsou to knihovny úplně něčeho jiného) a obvykle dochází k pádům Cubase.

Proto existují specifické složky jako VST2 nebo Plug-ins, apod., kam by se měly tyto DLL soubory (VST2 plug-iny) kopírovat. A nebo naopak nasměrovat Cubase do složky, kam se DLL soubor nainstaloval (což je obvyklé třeba u Native Instruments; EastWest, Wave, aj.; ty se instalují do svých specifických složek).
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com