Celý můj problém začal ve chvíli, kdy jsem se pokoušel do Wavelabu dostat pluginy z jiné složky. Vytvořil jsem složku, do ní jsem přetáhl pluginy. V
Options - VST Plug-in settings - Optional Extra VST Plug-in folder jsem zadal cestu. Po několika restartech Wavelabu jsem přišel na to, že aby se mi knihovna pluginů načetla, tak musím v okně
VST plug-in settings zmáčknout tlačítko
Force plug-in detection at next launch. Wavelab mi oznámil něco v tom smyslu, že aby se to načetlo tak musím restartovat Wavelab. Udělal jsem. Když jsem chtěl poté v
Master sekci přidat VST plug-in tak jsem sice viděl novou složku VST, ale v ní byl vidět pouze jeden efekt a to 5ORCERY. Další efektové pluginy které jsem do složky dal, tak jsem neviděl. Nicméně jsem do master sekce dal 5ORCERY a najednou to nehrálo. Ale měl jste pravdu. Jakmile vypnu tetno vícepásmový kompresor, tak to najednou hraje.
Takže otázek je najednou víc.
1) Jak to že Wavelab pluginy nevidí? Mám 64 bitový systém a při výběru pluginů dbám na to aby i vybraný plugin byl 64 bitový.
2) Jak to, že plug-in který je 64 bitový prostě nechodí? Jakmile 5ORCERY vypnu, tak najednou je všechno v pořádku. Já vím, že možná bude odpověď ve stylu, věci zadarmo - žádná kvalita, ale přece.... .
Jinak Vám MOC děkuji za odpovědi a přeji do Nového roku jen to nej nej nej.