Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

HALion Sonic SE
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VenArt



Založen: 8.12.2013
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 8:08 pm    Předmět: HALion Sonic SE Citovat

Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat jestli jdou načíst do HALion Sonic SE v Cubase 7.5 jiné knihovny,ktomě těch které jsou obsažené.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 8:52 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
je moźné načítat pouze zvuky od Steinbergu, tedy zvuky VST Instrument Set. Pokud chcete načítat zvuky jiných výrobců, k tomu slouží HALion 5
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
VenArt



Založen: 8.12.2013
Příspěvky: 12

PříspěvekZaslal: pá prosinec 20, 2013 9:17 pm    Předmět: Citovat

Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 5:56 pm    Předmět: Nehrajou všechny zvuky ! Citovat

Dobrý den ! Při instalaci HALion Sonic v Cubase 8 jsem pravděpodobně něco zanedbal a nyní i při načteni zvuku ( pouze některé ) zvuk nehraje a hlasí ,, Some audio files are missing. Please check installation. Což jsem poznal že mi zvuk chybí ale bohužel neumím zkontrolovat instalaci. Opětovná instalace ze stranek Steinberga nepomohla . A když už jsme u toho , Halion umi nahrávat nové banky zvuků ? Samo od pana Steinberga ! Very Happy Děkuji !
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 7:24 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
nainstalujte prosím znovu celou zvukovou knihovnu HALion Sonic SE (nikoliv aplikaci).

Ano, HALion Sonic SE umí pracovat i s dalšími zvukovými knihovnami Steinberg.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 7:45 pm    Předmět: HALION Citovat

Děkuji ! Jedná-li se o instalaci vstsounds_HALion Sonic Content 02 ( což byl druhý disk ) tak to jsem také provedl bezvýsledně. Mám pocit že se to ukladá někam jinam a Halion na to nevidí. Pro informaci : disk jsem stáhnul na flash neboť instalaci provádím na Mac Pro bez DVD disku . Pokud by pomohlo stažení knihovny zvuků přímo od pana Steinberga pak ale nevím kde tak učinit ! Děkuji !
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2016 10:49 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
zkuste HALion Sonic SE Content odinstalovat, a pak znovu nainstalovat. ISO DVD 2 najdete zde.

Mimochodem, jedná se o Content HALion Sonic a nebo HALion Sonice SE? Součástí Cubase je jen HALion Sonic SE.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 7:47 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den ! Mám zakoupenou samostatně verzi HALION SONIC 2 . Což bude asi taky možná příčina neboť jsem instalaci provedl ze stránek od pana Steinberga a asi tomu pěkně zamotal hlavu . Dr.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 8:38 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
v tom případě najdete ISO 1 zde a ISO 2 zde.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 10:39 pm    Předmět: Citovat

Děkuji !
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 11:33 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den ! Tak bohužel ISO po stažení na svém Mac nerozjedu ani pomoci Disk utility. Jsem bažant u Apple , takže se mám co učit . Dr.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 10:16 am    Předmět: :-) Citovat

Mhm...a co to nelámat přes koleno a použít ISO k tomu účelu, ke kterému prvoplánovitě vzniklo? Čili vypálit příslušné CD/DVD a pracovat až následně s ním?

Samozřejmě nic proti zjednodušení (=emulace dalšího disku), ale....

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 12:02 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den ! To já ale mám . Mám original 2x CD instalaci na HALion Sonic 2 . Bohužel nemam v Mac DVD ........ Tak jsem si DVD vypůjčil přes síť z jiného PC a ejhle ona moje zakoupená originalita nelze nainstalovat na můj IOS 10.11. Tak že jsem opět ....někde ! Very Happy DR.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 7:40 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
na Macu je to s ISO (samozřejmě) jednoduché. 2x klokněte na ISO soubor a otevře se úplně stejně jako kdyby bylo vloženo DVD. Wink

Pak z něj instalujte.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DRUMER966



Založen: 1.3.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Sokolov

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 8:41 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer ! Mě to po dvojím kliknutí napíše : Obraz nebyl rozpoznán ! Ale tak mě ještě napadá ..... to pan Steinberg nemá na stránkách opravy ( nebo instalaci ) software pro IOS 10.11 ? V podstatě Cubase 8 jsem takhle vlastně ze stránek nainstaloval. Ovšem už nevím jak, neb byl u toho odborník ( svého Maca jsem v tu chvíli viděl poprvé ! Pak se mi nějakým zázrakem podařilo nainstalovat HALion ale chybí nějaké ty zvoučky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com