Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Grazlll
|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 4:39 pm Předmět: Bicí Cubase |
|
|
Ahoj všem,
prosím o malou radu. dělám si v Cubasovi SX bicí do mojic věcí.. všechno šlape super, akorát se zvukem těch škopků nejsem moc spokojenej...
Nedají se někde stáhnout nějaké další bicí soupravy? Rock drum kit je sice fajn, ale pořád je z toho hrozně slyšet ten komp...
A prosím, nedoporučujte mi nikdo Groove agenta 3. Rád bych ho, ale nemam na něj v tuhle chvíli koruny ))
Díkes moc za případnou radu,
ahoj Kuba
P.S. A ještě jeden detail.. Chystám se začít nahrávat zpěv. Je něco na co bych si měl dávat pozor? V tomhle směru jsem začátečník.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavlii

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 2:39 am Předmět: :-) |
|
|
Stáhnout do čeho? něco (zvukovka, VSTi plug-in) ti musí ty zvuky generovat, Cubase to samozřejmě neumí.
Na zpěv si založ separé téma, ať se to nekomplikuje - pozor si totiž musíš dávat na relativně dost věcí
P. _________________
www.studiokappka.cz
606 709 340 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grazlll
|
Zaslal: so listopad 20, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
Jasný, to chápu, ale v CUBASE lze zvolit bicí sadu, například Rock Drum kit, HIPHOP a podobně... A mě jde o to jestli ještě někde nejsou ke stažení nějaké další možnosti, chápeš? To co CUBASE nabízí je prostě moc "počítačový"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavlii

|
Zaslal: so listopad 20, 2010 8:46 pm Předmět: :-) |
|
|
Zvolit v čem? fakt buď konkrétní - v Cubase lze zvolit například i FX Track.
P. _________________
www.studiokappka.cz
606 709 340 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grazlll
|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 8:09 am Předmět: |
|
|
Když si vytvořim MIDI stopu s v ní "naklikávám" bicí tak je tam možnost výběru růzuných nástrojů a mezi nima i Bicí. No a u těch lze vybrat jakou bicí sadu chci zvolit. Používám Rock Drum Kit, ale rád bych právě našel nějakou jinou jelikož zvuk téhleté se mi moc nelíbí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavlii

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 3:49 pm Předmět: :-) |
|
|
No silně to dře, ale pomalu se (možná) posouváme. SX verzi si už instalovat nechci, můžu jukat do novější (C5). Jedná se o výběr tzv. "mapy bicích"? Jako všechno by bylo podstatně jednodušší, kdybys postnul screenshot, ze kterého bude zřejmé, o co vlastně jde. Takhle se tu můžu jen dohadovat (pokud neporadí nějaký aktuální SX uživatel).
Jde o to, co ty zvuky generuje, to se tu už několik dní snažím zjistit aneb co je jako MIDI Out té MIDI stopy. Pak se můžeme bavit o tom, zdali je v dané situaci možné zvuky bicích nahrazovat či nikoli.
Doporučuji každopádně prosurfovat web se zaměřením na VSTi (virtuální nástroje) pro bicí. Na www.kvr-audio.com by se jistě něco našlo (freeware).
P. _________________
www.studiokappka.cz
606 709 340 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|