Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase + VST Plugin (menší problém)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nik 555



Založen: 10.2.2010
Příspěvky: 82

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 3:57 pm    Předmět: Cubase + VST Plugin (menší problém) Citovat

Zdravý vás nový uživatel fóra Smile

Nedávno jsem si nainstaloval cubase a rozodl jsem se, že v něm budu dělat..
Mam ale takový menší problém..

Vložil jsem si do cubase jeden plugin (addictive drums) ale vůbec se mi neukáže to okno s pluginem..
Normálně ho ale používat můžu, v midi stopě skládat bicí atd.. Akorád ho prostě nemůžu vůbec zobrazit.. Zmáčnul jsem F11 a tam jsem dal takový to "e" ale porád nic.. Nevíte co s tim ??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 1:50 pm    Předmět: Citovat

Jakou máte verzi Cubase? Jakou máte verzi Addictive Drums? Doporučoval bych obojí updatovat na nejnovější verzi. Jaký máte operační systém? Je s tímto systémem Addictive Drums kompatibilní?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 3:03 pm    Předmět: :-) Citovat

No a co se takhle ještě kouknout do Window Managera, jestli je to okno VSTi otevřené a případně se na něj zkusit přepnout?

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 3:16 pm    Předmět: Citovat

To mě nenapadlo. Ale je pravda, že občas se ve Windows stává, že okno je otevřené, ale někam se schová. Někdy úplně i mimo "dosah" připojených monitorů. :-/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Nik 555



Založen: 10.2.2010
Příspěvky: 82

PříspěvekZaslal: ne duben 18, 2010 3:43 pm    Předmět: Citovat

Už je to v pořádku, vše jsem přeinstaloval a beží to Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com