Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

problém s VST pluginami

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
y2ky2k



Založen: 15.2.2012
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2012 9:29 pm    Předmět: problém s VST pluginami Citovat

Snažím sa nahrať spev, chcem na spev zavesit nejaky compressor, alebo efekt...ako to treba nastavit, aby som efekt počul v reálnom čase....ked si pustim uz nahratu verziu tak ten efekt pocut - je tam, ale v realnom case nie...vie mi niekto poradit ako a kde sa to nastavuje...mam Nuendo 4...vdaka!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1122
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 7:04 am    Předmět: :-) Citovat

Předpokládám, že celá rodina Steinberg to bude mít vcelku podobné Wink takže v záhlaví každé stopy je myslím hned vedle puntíku pro Record i menší tlačítko se symbolem repráčku. To, když je aktivní (oranžové), tak značí zapnutí monitoringu přes všechna nastavení stopy. Bude-li tam tedy plug-in kompresoru, bude slyšet v reálném čase (zpožděný o latenci systému).

Pokud bude jakýkoli plug-in v kanálu Input, bude do audio stopy nahrán zvuk již procesovaný. Pokud bude plug-in v audio stopě, bude slyšet výše popsaným způsobem při monitoringu, ale nahrán bude čistý signál (tedy přímo ten, co je na vstupu zvukové karty - čili neprocesovaný).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
y2ky2k



Založen: 15.2.2012
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 6:08 pm    Předmět: Citovat

ďakujem za odpoveď..mám všetko nastavené, tak ako mi píšete ale aj tak mi vst instrument nereaguje v realnom čase...zrejme bude problem v nastaveniach, ale neviem ako a kde mam nastavit veci spravne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1122
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 7:12 am    Předmět: :-) Citovat

Zkontrolovat v nastavení audia (někde pod Devices - VST Multitrack nebo VST Audiobay), zdali není zapnutý Direct Monitoring. Případně totéž v Control Panelu zvukovky (nebo jí dedikované aplikaci vlastního mixéru).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com