Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Plug-in

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Wavelab
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jakodel



Založen: 9.4.2011
Příspěvky: 164

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 9:40 am    Předmět: Plug-in Citovat

Dobrý den. Stáhnul jsem si z kvraudio plug-in 5ORCERY, a standartně jsem jej umístil do složky program files/steinberg/plugin ale můj wavelab elements 7 jej nevidí - respektive jej nemůžu najít já.


Říkal jsem si, že to asi bude tím, že mám 32-bitový systém, ale v cubase essential 5 mi chodí. Sice jej nenatahuji z té samé složky ale z program files/steinberg/cubase essential 5/vst plugins/dymanics. Takže chyba je evidentně ve mě. Taky si myslím, že by mohlo stačit to mít v jedné složce a z té to potom natahovat pro oba dva programy. Poradíte mi prosím s tím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1780

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 1:16 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
nasměrujte WaveLab, ať načítá plug-iny také z tohoto adresáře. Pokud WaveLab načítá plug-iny z jiného adresáře, tak ten plug-in prostě neuvidí.

A nebo udělejte zástupce plug-inu (příslušného DLL souboru) do adresáře, odkud WaveLab plug-iny načítá.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
jakodel



Založen: 9.4.2011
Příspěvky: 164

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:34 pm    Předmět: Citovat

A to nasměrování provedu jak? Nějak se mi to nedaří najít. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1780

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 10:38 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
nevím, jakou máte verzi WaveLab. Ve verzi WaveLab 7 je to v Options > VST Plug-in settings...

Manuál zde, strana 234.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Wavelab Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com