Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

POMOC =)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BLZ



Založen: 4.2.2012
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 2:37 pm    Předmět: POMOC =) Citovat

zdravim potrebuju pomoct poridil sem si lexicon lambdu se soft cubase le5 vsechno my v pohode slape mam tam nastavenou lambdu jako zvukovku ale v ekvalizeru my chybi tabulka lexicon pantheon kterou mam na originalni krabici namalovanou ma to upravovat zvuk nevite pls nekdo cim to je ze se my tam neobjevuje?diky predem =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BLZ



Založen: 4.2.2012
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 2:57 pm    Předmět: Citovat

jo jeste prosim vas jak se dela mastering mam k tomu poridit nakej program nebo to de primo v cubase le5??sem zatim uplnej lempl na toto takze za kazdou radu budu rad diky =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1013
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 7:37 pm    Předmět: :-) Citovat

Na mastering v jakékoli podobě doporučuji momentálně zapomenout a případně to svěřit někomu jinému, kdo "..na toto není úplnej lempl..." - to myslím jako vážně.

Co se týče Pantheonu, tak je tu otázka, zdali byl nainstalován, a pokud ano, tak se rozhodně nebude nabízet v ekvalizéru, ale ve slotu Insert. Pantheon je reverb, takže doporucuji vytvořit FX Track s efektem Pantheon v Insertu a pro standardní audio stopy tento efekt přimíchávat ve slotu Send.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BLZ



Založen: 4.2.2012
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2012 9:04 pm    Předmět: Citovat

diky za odpoved =) ja si to spletl v tom insertu se my to neukazuje a nainstalovany to prave mam to my vyjela tabulka uz kdyz sem instaloval cubase nebo lambdu ted nevim tak to uz my tam skocila tabulka jestly to chci nainstalovat taky..dal sem ano skousel sem vsechno v cubase prepinat ale furt nic dokonce sem to instaloval asi 3krat znova..vubec nevim cim to muze bejt ze to nejde..?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1789

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 8:41 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
zobrazuje se plug-in v seznamu (menu Device > Plug-In Information)?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BLZ



Založen: 4.2.2012
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 9:36 am    Předmět: Citovat

Taky zdraviim nezobrazuje...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1789

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 10:14 am    Předmět: Citovat

V tom případě o plug-inu Cubase nemůže vůbec vědět. Možná se plug-in nainstaloval do nestandardní složky.

Klikněte na tlačítko VST 2.x Plug-In Path a tam nastavte cestu k plug-inu, tedy k danému DLL souboru.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BLZ



Založen: 4.2.2012
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 5:03 pm    Předmět: Citovat

jo uz to mam parada diky moc =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com