Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

instalacia wavelabu

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Wavelab
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karbanatky



Založen: 22.11.2007
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 9:43 pm    Předmět: instalacia wavelabu Citovat

mam taky problem pri instalacii mi pise ze mam vypnut vsetky programi alebo nieco co puziva DONGLES neviem co toe a ze mam to odstranit....neviete niekto????
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PK



Založen: 4.10.2004
Příspěvky: 532

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2007 7:41 pm    Předmět: Citovat

'Dongle' je hardwarový klíč, v případě současných produktů firmy Steinberg konkrétně Syncrosoft USB klíč. A není myšleno 'odstranit', ale odpojit - na dobu instalace...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
NTECH



Založen: 27.3.2010
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 7:41 pm    Předmět: Citovat

Mám stejný problém - žádný klíč při instalaci vložený samozřejmě nemám. Problémy začaly při pokusu o instalaci cracku Cubase 5 a Dongle Emulatoru. Vše jsem odstranil, ale potíže trvají... Poraďte prosím, nemožnost nainstalovat originální soft je peklo. Děkuji moc!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1810

PříspěvekZaslal: po duben 05, 2010 12:11 pm    Předmět: Citovat

Nojo, když někdo instaluje cracky, tak se pak nemůže divit, že pak má peklo při instalaci originálního SW. Wink Ten cracklý Dongle Emulator samozřejmě v systému stále visí a jen tak se ho nezbavíte (jinak by to nebyl dobrý emulátor).

Zkuste vyčistit registry, pokud to nepomůže určitě pomůže kompletní reinstalace (nikoliv oprava, ale reinstalace včetně formátování) Windows.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
sarahjoe



Založen: 5.12.2014
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 10:10 pm    Předmět: Citovat

Nevie niekto poradiť, kde a ako by som okrem vzork. frekvencie resamploval napr. z 24 bit na 16 bit? Ďakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1810

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 11:04 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
v dialogovém okně Save As najdete položku Output Format. Když na ni kliknete, vyberete Edit, máte možnost nastavit "Bit resolution", což je to, co hledáte.

Jakou verzi WaveLab přesně máte? Máte plnou, Elements nebo LE? V plné verzi WaveLab je za Master Level fadery sekce dithering, která slouží pro správný převod bitové hloubky. Export je pak ale samozřejmě zase nutný.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Wavelab Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com