Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

dotaz rewire

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ReneS



Založen: 10.12.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 1:07 pm    Předmět: dotaz rewire Citovat

nevite kdyz zapojim cubase pres rewire s reasonem muzu mit cely song v midi napsany pouze v cubase a z reasonu tahat v podstate jen zvuk anebo musi byt midi eventy zapsany v reasonu?dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 9:37 am    Předmět: :-) Citovat

Skladba (nebo její části) musí být v Reasonu - ReWire jsou (pokud vím) pouze audio kanály. Nicméně nemám "pod prackama" žádnou z novějších verzí Cubase, takže nevím, zdali se ReWire postupem času nerozšířilo i na MIDI kanály; pak by se zřejmě dalo pracovat pouze v Cubase (včetně MIDI) a Reason by byl vlastně v roli "externího" nástroje.

Jak to je najdeš v manuálu k dané verzi Cubase, co používáš Wink

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PK



Založen: 4.10.2004
Příspěvky: 531

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 5:11 pm    Předmět: Citovat

ReWire 2 (vydáno už na začátku roku 2001) umí kromě audia i MIDI.
Všechno může být přímo ve stopách Cubase, Reason může sloužit jen jako rack plný efektů, syntezátorů a samplerů.
http://www.propellerheads-us.com/substance/rewirehelp/index.cfm?fuseaction=get_article&article=cubase4_3
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 5:53 am    Předmět: :-) Citovat

Dix za info!

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ReneS



Založen: 10.12.2008
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 9:39 pm    Předmět: Citovat

jo dik uz jsem to zkousel i s midi:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com