Dobrý den. Protože jsem trdlo (a nepotřebuji o tom ujištění ještě od nikoho jiného), tak si jdu pro radu.
Přišel mi e-mail od Steinbergu, že mají k oslavě 40. výročí Cubase za poloviční cenu, tak mě to zlákalo a udělal jsem si radost a koupil jsem si plnou verzi Cubase 13 Pro, nebo jak se jmenuje ta nejvyšší verze. Bohužel, pak jsem to chtěl stáhnout(ale nestáhnul) a až pak mi došlo, že na můj iMac 2012 už nenainstaluju macOs 12, tudíž nenainstaluju nejnovější Cubase.
Moje otázka tedy zní. Dalo by se nějakým způsobem se Steinbergem vyjednat vrácení Cubase, které ještě nebylo staženo a jehož sériové číslo nikde nefigurovalo? Nebo kde a jak jej můžu prodat, případně pomohl by mi s tím někdo?
Děkuji za případné odpovědi.
Prodej Cubase 13 Pro
Prodej Cubase 13 Pro
Cubase 10.5
Wavelab 8.5
Wavelab 8.5
Zdravím,
s licencí Cubase Pro 13 můžete také stáhnout, nainstalovat a používat Cubase Pro 12. Záleží na tom, jakou nejvyšší verzi macOS můžete nainstalovat.
Nebo to můžete risknout a nainstalovat Cubase Pro 13 na starěí verzi systému (opět záleží, jak starý systém máte) a možná to poběží.
Nicméně, pokud chcete nepoužitou/neaktivovanou licenci vrátit, můžete tak učinit tady: Billing & Refunds > Refund Instructions.
s licencí Cubase Pro 13 můžete také stáhnout, nainstalovat a používat Cubase Pro 12. Záleží na tom, jakou nejvyšší verzi macOS můžete nainstalovat.
Nebo to můžete risknout a nainstalovat Cubase Pro 13 na starěí verzi systému (opět záleží, jak starý systém máte) a možná to poběží.
Nicméně, pokud chcete nepoužitou/neaktivovanou licenci vrátit, můžete tak učinit tady: Billing & Refunds > Refund Instructions.
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer at Steinberg Media Technologies GmbH
Zdravím,
Můžete pak mít nainstalovanou Cubase 13 a tu zkoušet a vedle toho Cubase 12 jako oficiálně podporovanou jistotu.
Až upgradujete počítač, budete již mít Cubase 13 k dispozici.
A nebo si můžete licenci nechat neaktivovanou, a aktivovat ji až v okamžiku, kdy budete mít nový počítač s novým systémem. Pak díky Steinberg Grace Period dostanete tu nejnovější (aktuální) verzi. Počítá se datum Redeem Activation Code.
Cubase 12 byla poslední oficiálně kompatibilní s macOS 10.15. Podle mého osobního názoru je to velký skok od Cubase 10.5 (kterou podle informace z podpisu máte) ke Cubase 12.jakodel píše:Děkuji za odpověď.
Mám 10.15.7. Myslím, že to asi nebudu riskovat a licenci vrátím. Je to nějak časově omezený do kdy to jde vrátit?
Můžete pak mít nainstalovanou Cubase 13 a tu zkoušet a vedle toho Cubase 12 jako oficiálně podporovanou jistotu.
Až upgradujete počítač, budete již mít Cubase 13 k dispozici.
A nebo si můžete licenci nechat neaktivovanou, a aktivovat ji až v okamžiku, kdy budete mít nový počítač s novým systémem. Pak díky Steinberg Grace Period dostanete tu nejnovější (aktuální) verzi. Počítá se datum Redeem Activation Code.
Čeština pro Cubase