Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 13 a MAC Studio M1

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flipdascrip



Založen: 30.3.2010
Příspěvky: 44
Bydliště: NeraCity

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 6:05 pm    Předmět: Cubase 13 a MAC Studio M1 Citovat

Zdravím všechny

po aktualizaci na Cubase 13, se náročné projekty sekají Sad Nemáte nějakou zkušenost, či pomoc?

Díky Fanda
_________________
http://www.awercawe.cz
http://www.youtube.com/awercawe
F.G.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1181
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: út leden 16, 2024 10:47 pm    Předmět: :-) Citovat

Hmm - to je otázka na někoho s Macem, případně na Martina Jirsáka. Předpokládám, že jsou splněny základní systémové požadavky pro C13 a M1 platformu - ano?

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
flipdascrip



Založen: 30.3.2010
Příspěvky: 44
Bydliště: NeraCity

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 11:27 am    Předmět: Citovat

Předpokládám, že jsou splněny základní systémové požadavky pro C13 a M1 platformu - ano? jaké přesně máte na mysli?
_________________
http://www.awercawe.cz
http://www.youtube.com/awercawe
F.G.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1181
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 1:12 pm    Předmět: :-) Citovat

No tohle je něco, co vůbec nepředpokládám, že se zeptá kdokoli, kdo si zakoupil nějaký software. Ale budiž.

Mám na mysli přesně to, co uvádí výrobce na webu (https://www.steinberg.net/cubase/compare-editions/). System requirements jsou ke konci stránky.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1954

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2024 10:22 am    Předmět: Citovat

Zdravím,

Mac s M3 procesorem samozřejmě splňuje systémové požadavky.

Cubase 13 je náročnější na výkon, než Cubase 12. Zkuste prosím prostě zvýšit Buffer Size Vaší zvukové karty (jakou používáte?).
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1181
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 9:03 am    Předmět: :-) Citovat

S M3 možná, ale o tom se tu nepíše Very Happy

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1954

PříspěvekZaslal: út leden 30, 2024 4:10 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
omlouvám se. Pro M1 platí totéž. Wink
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1181
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: st leden 31, 2024 3:43 pm    Předmět: :-) Citovat

Ouk Smile

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com