Upg NI z 10 na 14 ve win 7

Diskuze o VST instrumentech (Windows/MacOS X)

Moderátoři: JJ, PK, JP

Odpovědět
david smečka

Upg NI z 10 na 14 ve win 7

Příspěvek od david smečka »

Dobrý den, koupil jsem upg NI Komplete z 10 na 14,v elektronické licenci teď byl ve slevě:-)
Ale protože počítač stále běží na win 7 , tak nenainstaluje jejich nový Native Acces a prostě se mi nedaří stáhnout Ten upg a prostě nainstalovat tak jednoduše a to ani přes můj starý Native access a smojí znalostí AJ je to bída. Mohl by mi někdo přes team wiewr pomoci? Děkuji Smečka David
davka
pavlii
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od pavlii »

Ale tady není co řešit, jedná se o nevhodný nákup (ve vztahu k popsané platformě). Požadavky na systém znějí celkem jasně:

Windows 10 64bit nebo Windows 11.

P.
Obrázek
www.studiokappka.cz
606 709 340
david smečka

NI

Dobrý den, děkuji za odpověď a teď tedy řešení - když přeinstaluji na win 10 je pak možné znovu nainstalovat Kompelet 10 upg na Komplete 10 ultimate a posléze upg Komplete 14 ultimate v jiném operačním systému? Je mi toblbý, že se ptám tak hloupě, ale já to dělám tak jednou za 5 let a to už je všechno dycky jinak.
david Smečka
davka
pavlii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Myslím, že by šlo instalovat rovnou Komplete 14; nevím, jak to mají NI s licenčním systémem, tj. kde je informace o licenci. Pokud by byla například na USB klíči, tak si upgrade verze 14 ověří, že máte platnou licenci na verzi 10 a není tak potřeba verzi 10 instalovat. Pokud je to ale spojeno s "lokální" licencí na disku, tak se možná tahle dvojitá instalace bude muset udělat.

Jinými slovy popsaný způsob je jeden z těch, co obvykle bez problémů fungují.

P.
Obrázek
www.studiokappka.cz
606 709 340
david smečka

NI win 10

Díky za odpověď, tak nejprve začnu instalovat ty win 10 možná asi rovnou win 11 a pak se pokusím o instalaci těch NI - kdybych narážel, zase na píšu a díky za péči. Teď to budu dělat na noťasu, ale nevím jak se to vlastně zachová, když mám jedny NI Komplete na starým operáku v komplu a chci je naistalovat znovu na noťas - usb licenci nemají.
S pozdravem David Smečka
davka
pavlii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Pokud je to licence uložená "na disku", tak se obávám, že je unikátní pro ten který počítač v aktuální konfiguraci (např. změna OS nebo některé klíčové HW komponenty licenci obvykle zneplatní a je třeba si jí nechat přegenerovat). Těhle "přegenerací" ale nemůže být obvykle nějak moc za krátkou dobu a hlavně myslím nejde mít dvě různé funkční paralelně. Leda by to bylo v licenčních podmínkách; jak to má NI postavené netuším.

P.
Obrázek
www.studiokappka.cz
606 709 340
Odpovědět