Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

stereo out

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 96

PříspěvekZaslal: pá září 10, 2021 6:22 pm    Předmět: stereo out Citovat

Zdravim
mam taky problem zo stop mixu v ktorych merače idu mi nejde zvuk z hlavneho vystupu ani merač neukazuje že by tam išiel nejaky signal .Skušal som aj ine projekty ktore mam a tam to je ok
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1913

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 9:33 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
ujistěte se prosím (v záložce Routing okna MixConsole), že jsou výstupy ze stop nasměrovány do příslušného výstupu (pravděpodobně Stereo Out).
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 96

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 9:57 am    Předmět: Citovat

ano zo stop mixu su nasmerovane do výstupu ...stereo out
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1913

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 10:58 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
mohl byste prosím přiložit screenshot MixConsole, s otevřenou paletkou Routing?

Ujistěte se, že na Stereo Out není aplikován žádný Insert efekt.

Zkuste v Project okně nebo MixConsole kliknout na tlačítko Deactivate All Mute States (I v případě, že toto tlačítko není žluté).

Případně zkuste v Audio Connections > Outputs vytvořit novou výstupní sběrnici (Stereo Out 2) a nasměrovat výstup jedné stopy tam. Objeví se signál na Stereo Out 2?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 96

PříspěvekZaslal: so září 11, 2021 2:58 pm    Předmět: Citovat

ano dakujem moc v stereo out bol aplikovany jeden z pluginov, ktory to zapričinil po odstraneni toho efektu je všetko ok ...ale zaujimave že ten efekt nebol aktivny a spravil to čo spravil... dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com