Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase mi hlásí, že nemá licenci

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hudbafilip



Založen: 14.5.2020
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2020 1:29 pm    Předmět: Cubase mi hlásí, že nemá licenci Citovat

Cubase mi při spuštění začal hlásit, že nemá licenci, přitom, jsem jej licencoval není to ani půl roku. Je to Cubase Elements 10.5
nevěděl by někdo portadit proč se to děje a co s tím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LUBOSH



Založen: 9.10.2017
Příspěvky: 36
Bydliště: Lázně Bohdaneč

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2020 2:43 pm    Předmět: Citovat

Tipoval bych, že za to může aktualizace Win 10.
Zkuste tento postup https://cubase.cz/viewtopic.php?t=9292
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1896

PříspěvekZaslal: čt říjen 22, 2020 5:55 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
hodně záleží na tom, jak přesně daná hláška zní (pomohl by screenshot).

Zkuste spustit eLCC aplikaci jako správce/administrátor a spustit Maintenance.

Pokud to nepomůže, dalšími typickými problémy bývá instalace Cubase 10.5 s licencí Cubase 10 (což je licence Cubase 10.0.x). Případně instalace Cubase Pro/Artist namísto Cubase LE/AI/Elements.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
hudbafilip



Založen: 14.5.2020
Příspěvky: 9

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2020 7:50 am    Předmět: Paráda :-) Citovat

LUBOSH napsal:
Tipoval bych, že za to může aktualizace Win 10.
Zkuste tento postup https://cubase.cz/viewtopic.php?t=9292


Děkuji, to je přesně ono. Nakonec jsem to musel udělat stejně přes mobilní hotspot, protože v pracovní síti to nebylo schopný projít přes fw. Mají to u steinbergu nějaký jedovatý Smile

děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LUBOSH



Založen: 9.10.2017
Příspěvky: 36
Bydliště: Lázně Bohdaneč

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2020 10:19 am    Předmět: Citovat

Nemáš zač. Resp. to je spíš dík Martinovi on ten návod udělal. Wink Napadlo mě to proto, že jsem to samé nedávno řešil s basákem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com