Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Reaktivace na novém PC

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vizitky.g



Založen: 19.1.2020
Příspěvky: 9
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2020 3:34 pm    Předmět: Reaktivace na novém PC Citovat

prosím o pomoc, jsem zcela vyčerpán, motám se v kruhu neúspěšných pokusů
- v listopadu 2018 jsem koupil zv. kartu UR22mkII
- v krabici mám papír kde je "Download acces code"
- pomocí výše uvedeného kódu a sériového čísla výrobku jsem
po zaregistrování na www.steinberg.net nainstaloval CUBASE AI 10 na svůj starý PC s win 7
- nyní v lednu 2020 jsem si zakoupil nový PC se systémem win 10
- přihlásil jsem se do Mysteinerg a zkusil to přes Reactivate license
ale nějak se mi nedaří, mám tyto potíže:
1.There is no Soft-eLicenser to reactivate
2.Add the Soft-eLicenser to your account. - provedeno
3.No products found on this eLicenser.
co dál? moc děkuji za případnou pomoc
_________________
Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1886

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2020 11:56 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
zdá se, že Váš starý Soft-eLicenser nebyl zaregistrován. Máte ještě k dispozici starý počítač? Můžete na něm spustit aplikaci eLCC a zaregistraovat Váš starý Soft-eLicenser do Vašeho MySteinberg účtu?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
vizitky.g



Založen: 19.1.2020
Příspěvky: 9
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2020 12:02 am    Předmět: Citovat

moc děkuji, tato jednoduchá a srozumitelná rada ihned zafungovala a nyní mám CUBASE 10 AI nainstalován v novém PC, zatím však nemám zcela vyhráno neboť:
- chybí audio stopy v jednotlivých projektech, ve starém PC asi budou, zkusím si s tímto pohrát až budu mít čas, asi zkopírovat do nějaké složky a nastavit cestu? Snad nějak zvládnu
- dále nejsem schopen otevřít jednotlivé zvukové rejstříky v nástroji HALion SONIC SE3, buď jsem zapomněl jak na to, nebo mi chybí nějaká databanka zvuků? ten nástroj je jako by prázdný
_________________
Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1886

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2020 7:57 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
chybějícími audio stopami máte na mysli chybějící zvukové soubory? Pokud máte na novém počítači jinou adresářovou strukturu než na starém, budete muset Cubase vždy při prvním otevření projektu Cubase navést do složky, kde jsou dané audio soubory uloženy.

Pokud je HALion Sonic SE prázdný (možná by pomohl screenshot), doporučil bych Cubase přeinstalovat (reaktivace nebude nutná). Ujistěte se, že:
- Stáhnete Full Installer.
- Rozbalíte ZIP soubor a instalujete z rozbalené složky.
- Instalujete z *.msi souboru, nikoliv ze Setup.
- Instalujete jako správce.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
vizitky.g



Založen: 19.1.2020
Příspěvky: 9
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2020 3:21 pm    Předmět: Citovat

VYŘEŠENO:
- provedl jsem přeinstalaci výše uvedeným způsobem a nástroje jsou opět naplněny zvuky
- audio stopy jsem zkopíroval ze starého PC do nového zadal lokalizaci a funguje
ZBÝVAJÍCÍ POTÍŽE:
- zvuk nehraje přes externí kartu UR22MKII, ale přes integrovanou zvukovku v PC,
chápu, že to asi souvisí s hláškou při spuštění - rád bych vložil její foto, ale asi nechápu, jak sem vložit obrázek
_________________
Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1886

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2020 10:56 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
ve Studio > Studio Setup > VST Audio System voltee jako ASIO Driver YAMAHA/Steinbreg USB Driver.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com