Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Video

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tonda



Založen: 14.2.2015
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha-východ

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2020 11:20 am    Předmět: Video Citovat

Mám problém s generováním náhledu ve stopě videa , přitom si myslím, že mám nastavení v Project - Generovat náhled ok. PC iMAC.
Video je ve formátu mp4.
A nenačtu formát AVI.
Jinak F8 video ok.
_________________
Tony_es
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2020 9:53 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
jaký problém konkrétně v náhledu máte, prosím? Jak náhled vypadá?

Podívejte se prosím na seznam podporovaných video formátů v Cubase na této stránce.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tonda



Založen: 14.2.2015
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha-východ

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2020 6:05 pm    Předmět: Citovat

"Chybějící náhled vyrovnávací paměti"
Ve stopě video se nezobrazuje ve frames video. F8 formát mp4 přehrává.
_________________
Tony_es
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2020 8:05 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
mohl byste prosím poslat co nejvíce detailů o použitém video kodeku?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tonda



Založen: 14.2.2015
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha-východ

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2020 11:12 am    Předmět: Citovat

To je právě to, co nevím. Kde najdu kodek v PC, event kde stáhnout.
_________________
Tony_es
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2020 1:24 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
stáhněte prosím MediaInfo aplikaci, která Vám o daném video souboru prozradí vše, co budeme potřebovat.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tonda



Založen: 14.2.2015
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha-východ

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2020 3:55 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, nějak jsem se problému se zobrazením videa ve stopě nezabýval, nyní se k tomu chci vrátit. Ono to asi zase není taková tragedie, protože vidím na prohlížeči F8. Jen by mne zajímalo, proč ten problém ve windows nebyl a n iMacu je. Kodekům nerozumím a nevím, kde v íac alias v cubase 10 jsou.
Ve stopě video jsou jen prázdné frames.
_________________
Tony_es
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1871

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2020 4:18 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
omlouvám se, videu také vůbec nerozumím.

Nicméně tento náhled ve stopě Cubase fungje tak, že Cubase vezme nějaký X-tý (v závislosti na přiblížení Zoom) snímek videa a ten zobrazí ve video stopě jako obrázek/náhled.

Napadá mě, jestli třeba nemůže být problém s nějakými kodeky, které jen překreslují pohyblivé části každého jednoho okna a nekreslí celý obrázek (z důvodu snížení velikost souboru videa). Pak záleží na nastavení tzv. klíčového snímku, jak často se vykresluje celý obrázek. Nevím, jen nápad.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tonda



Založen: 14.2.2015
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha-východ

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2020 4:33 pm    Předmět: Citovat

Zjistil jsem, že tento problém má více lidí a nevadí jim to , i mně to nevadí. Třeba na to časem přijdu. Děkuji za Váš čas.
Tonda.
_________________
Tony_es
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jancoudy



Založen: 24.12.2011
Příspěvky: 8

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2020 5:16 pm    Předmět: Citovat

Možná blbost, ale máte aktivován ten náhled ve stopě, to filmové políčko?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com