Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Použití více midi USB kontrolerů

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martinrychtarik



Založen: 16.6.2017
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2019 6:40 pm    Předmět: Použití více midi USB kontrolerů Citovat

Ahoj,
Používám kontroler AKAI LPD 8 s CUBASE AI LE.
Funguje parádně a rád bych koupil ještě jeden ten samý kontroler.
Je možné použít dvě stejná zařízení a každé je jinak namapovat?
Nemáte někdo zkušenost?
Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1789

PříspěvekZaslal: po září 09, 2019 12:41 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
asi bych raději zvolil nějaký internetový obchod s možností vrácení zboží. Zde je kolega, který tvrdí, že to nefunguje, jak má. Otázkou je, jestli je to probém HW a nebo v Cubase.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1013
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: út září 10, 2019 7:46 am    Předmět: :-) Citovat

Hmm - vzhledem k tomu, že se bavíme o Remote - tak teorie říká, že by to jít mělo (Steinberg v historii aspoň popracoval nad tím, že lze mít definici pro více Remote zařízení).

Nicméně v praxi jsem nezkoušel - asi bych doporučil postup dle Martina. Je možné, že se v tomhle nedá obecně říci závěr, protože tu zjevně není dost vstupních informací (evidentně to moc lidí nepoužívá).

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
martinrychtarik



Založen: 16.6.2017
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: út září 10, 2019 9:09 am    Předmět: Citovat

Ahoj, moc děkuju za snahu. Kdybych se něco dozvěděl, podělím se o zkušenost.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1013
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: út září 10, 2019 9:15 am    Předmět: :-) Citovat

Jinak tu je ještě varianta si od někoho druhý kontroler půjčit, pokud je ta možnost. Člověk pak nebude blbnout s případným procesem vrácení.....

Tak držím palce!

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1789

PříspěvekZaslal: út září 10, 2019 9:40 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
problém není v tom, že by b Cubase nefungovalo více Generic Remote zařízení. To funguje, to mám odkzakoušené a používám to denně. Uživatel, který svůj problém popisuje na fóru, na který jsem dal odkaz, má problém s tím, že Cubase nedetekuje 2 stejná MIDI zařízení jako dvě zařízení. V Cubase se prostě zobrazuje pouze jeden MIDI port, namísto dvou.

Může to být ovlivněno tím, jaká ID operační systém daným MIDI portům přiřadí a jak s nimi OS nakládá. Cubase čte tato data z operačního systému.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1013
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: út září 10, 2019 11:28 am    Předmět: :-) Citovat

Ahhaa - tak to je potom jiná.... Dík za dovysvětlení.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com