Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

plugin

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: pá květen 24, 2019 5:55 am    Předmět: plugin Citovat

Dobry den ...nechtiac som si z cubase zmazal nainštalovane pluginy da sa to nejako obnoviť
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1000
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá květen 24, 2019 9:52 am    Předmět: :-) Citovat

Hmm - jako smazal soubory z disku? Tak, že by reinstalace Cubase..?

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: pá květen 24, 2019 2:12 pm    Předmět: Citovat

boli to free pluginy ktore som si stiahol z pc ..nebol by to až taky problem ak by išli znova naištalovať ale nejdu ..kliknem na plug-in information atd.
a ked dam update tak nič
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
belo



Založen: 10.6.2010
Příspěvky: 75

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2019 7:43 pm    Předmět: Citovat

pekny večer prajem ...mohol by niekto poradiť prečo to nejde predtým som s tym nemal problem vždy mi to išlo ..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1000
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2019 8:38 am    Předmět: :-) Citovat

Asi takhle: je třeba obnovit .dll soubory na disku. To se rozhodně z okna Plug-in Information udělat nedá. Je-li v tomto okně informace o plug-in modulu, je tento načtený Cubase a jde použít (leda by to byla stará informace, ale pokud vím, tak Cubase si zjistí změnu v adresářích s plug-in moduly při startu a udělá si rescan právě pro aktualizaci informace v okně Plug-in Information).

Takže nějak mi není jasné, o co tu jde. Asi nepochopení funkčnosti Cool

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST efektové pluginy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com