Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 6 - chybí presety VSTi

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tudy



Založen: 2.7.2008
Příspěvky: 10
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2016 7:24 pm    Předmět: Cubase 6 - chybí presety VSTi Citovat

Po instalaci Cubase 6, se mi nezobrazuje většina presetů HALionu One, který mám nainstalovaný společně se starším Cubase Studio 5.

Cestu "VST2 Plug-Ins patchs" mám nastavenou stejně, v tom problém nebude.
Například v HALionu One vidím jen dva adresáře a další tři ne...

Nevíte někdo, co s tím?


Naposledy upravil Tudy dne ne květen 08, 2016 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tudy



Založen: 2.7.2008
Příspěvky: 10
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2016 9:20 pm    Předmět: Problém vyřešen Citovat

VYŘEŠENO Smile

Stačí překopírovat složky odtud:
C:\Program Files (x86)\Steinberg\Cubase Studio 5\VST3 Presets\Steinberg Media Technologies\HALionOne

do skryté složky:
C:\ProgramData\VST3 Presets\Steinberg Media Technologies\HALionOne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1740

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2016 11:03 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
kompletní návod (i pro majitele Mac) zde.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Tudy



Založen: 2.7.2008
Příspěvky: 10
Bydliště: Brno

PříspěvekZaslal: út září 11, 2018 9:48 am    Předmět: Pod WinXP nefunkční Citovat

Ták jsem po dlouhé době přeinstaloval WinXP, provedl instalaci nejdříve Cubase Studio 4 se svými oblíbenými VSTi a následně Cubase 6.
A opět problém, Halion One presety nejsou pod Cubase 6 viditelné (vidím jen sadu SR OneSoundz Silver a Yamaha S90ES Piano).
Chtěl jsem postupovat podle uvedeného návodu, ale v XP složka ProgramData není (ani skrytá) a když ji vytvořím, stejně to k ničemu nevede Sad

EDIT: VYŘEŠENO Smile
Ve WinXP je potřeba nakopírovat ty banky do adresáře v Dokumentech:
....Dokumenty\VST3 Presets\Steinberg Media Technologies\
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com