Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Presonus FaderPort a ovládání VST pluginů

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martinrychtarik



Založen: 16.6.2017
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2018 6:49 am    Předmět: Presonus FaderPort a ovládání VST pluginů Citovat

Zdravím ,
nemáte někdo tušení zda se tímto FaderPortem
https://www.muziker.cz/presonus-faderport-usb-daw-controler
dají ovládat pluginy nebo efekty v CUBASE LE AI 8 ?
Případně jak nastavit?

Ostatní funguje bez problémů.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1780

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2018 9:07 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
zdá se, že jej nelze přepnout do režimu, kdy by otočný ovladač ovládal parametry plug-inů.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
martinrychtarik



Založen: 16.6.2017
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2018 12:35 pm    Předmět: Citovat

No tlačítko tam na to sice je, ale nic nedělá.
Ale viděl jsem na internetu, že by mělo:

https://www.youtube.com/watch?v=LYSohz0uIv4

netuším, jak to borec zvládl.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 1005
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2018 1:37 pm    Předmět: :-) Citovat

Hmm - neudělal to náhodou přesně tak, jak to ukazuje v tom videu? Tj. RMB click na prvku VST FX a přiřazení Faderport faderu.

Ale to není myslím funkce dostupná v LE verzi Cubase, umožňuje to pouze plná verze.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1780

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2018 1:51 pm    Předmět: Citovat

V takovém případě by se navíc jednalo o pevné, nikoliv dynamické přiřazení.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
martinrychtarik



Založen: 16.6.2017
Příspěvky: 7

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2018 10:29 am    Předmět: Citovat

Zdá se opravdu, že bych musel mít plnou verzi Cubase.
Děkuji za reakce pánové.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com