Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 9.5 AI nejde spustit

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
boban.cl



Založen: 18.4.2018
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2018 7:36 pm    Předmět: Cubase 9.5 AI nejde spustit Citovat

Prosím o pomoc s Cubase 9,5 AI. Instalace OK Licenser hlásí vše OK ale program se nespustí. Ani nedá žádné chybové hlášení. Pouze v chybových hlášení windows je toto:

Application Error Název chybující aplikace: Cubase LE AI Elements 9.5.exe, verze: 9.5.0.55, časové razítko: 0x59e6a941
Název chybujícího modulu: Cubase LE AI Elements 9.5.exe, verze: 9.5.0.55, časové razítko: 0x59e6a941
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x00000000019a7f94
ID chybujícího procesu: 0x246c
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d3c9c75e173f47
Cesta k chybující aplikaci: C:\Program Files\Steinberg\Cubase LE AI Elements 9.5\Cubase LE AI Elements 9.5.exe
Cesta k chybujícímu modulu: C:\Program Files\Steinberg\Cubase LE AI Elements 9.5\Cubase LE AI Elements 9.5.exe
ID zprávy: 97979bb9-cacf-4ccc-ac1c-90770c573462
Úplný název chybujícího balíčku: 
ID aplikace související s chybujícím balíčkem:

Nevíte prosím čím to je?

Děkuji Boban.cl
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1780

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2018 7:54 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
Nepsal jste náhodou i na oficiální fórum?

Nemáte náhodou grafickou kartu NVIDIA?

V každém případě vidím, že máte Cubase 9.5.0, aktualizuje na poslední Cubase 9.5.21.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
boban.cl



Založen: 18.4.2018
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2018 7:59 pm    Předmět: Citovat

Zdravím Vás.
Ještě jsem to nikam nepsal ale kartu NVIDIA mám.
Na této kartě to spustit nejde?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1780

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2018 8:01 pm    Předmět: Citovat

V tom případě bude řešení s největší pravděpodobností zde.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
boban.cl



Založen: 18.4.2018
Příspěvky: 3

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2018 8:15 pm    Předmět: Citovat

Jste naprosto úžasnej Smile Problém vyřešen. Moc Vám děkuji Very Happy

Hledal jsem všechno možné ale toto mě nenapadlo.
Ještě jednou moc díky.

Boban.cl
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com