Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 9.8 a VST nástroje 32 bit

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cervo



Založen: 15.3.2016
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2017 5:28 pm    Předmět: Cubase 9.8 a VST nástroje 32 bit Citovat

Zdravím chlapi!
Přešel jsem na Cubase 9.5 PRO a hlásí mi, že už nebude podporovat nic, co má 32 bit. Dá se s tím něco dělat? Třeba v nastavení? Mám EWQL a vypadá to, že jej nebudu moci používat...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1726

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2017 6:50 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
Cubase již 32-bitové pluginy nepodporuje a nebo to otázka nastavení. Byl odebrán i VST Bridge, který se dříve staral o převod 32-bit pluginů do 64-bit Cubase. Momentálně je tedy možnost jedině použít Bridge jiných výrobců, jako je třeba jBridge (na vlastní riziko).

Nicméně EWQL s enginem Play je rozhodně i 64-bit. Je zásadně doporučení použít 64-bit verze. Pokud máte staré EWQL, které běžely pod NI Kontakt, tak současné verze Kontakt (nebo Kontakt Player, který je zdarma), je také 64-bit.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
cervo



Založen: 15.3.2016
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2017 2:05 pm    Předmět: Citovat

Díky za rady, Martine! Zase jsem chytřejší Smile A ještě k tomu riziku - může mi jBridge nebo jeho používání něco poškodit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1726

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2017 2:15 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
Riziko je, že některé pluginy nemusejí správně fungovat. Stejně jakož i samotný jBridge mohou způsobovat pády Cubase, apod.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
cervo



Založen: 15.3.2016
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2017 5:23 pm    Předmět: Citovat

Tak jdu to pořešit. Díky mockrát!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Cubase Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com