Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

M-Audio Axiom 49 - nefunguje

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Audio/MIDI hardware ostatních výrobců
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlo



Založen: 28.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po listopad 06, 2017 2:21 pm    Předmět: M-Audio Axiom 49 - nefunguje Citovat

Ahoj,

před nedávnem se mi trochu sesypal počítač a já jsem byl nucen naformátovat disky a přeinstalovat operační systém a zkrátka úplně vše. Zatím se mi podařilo vše z zálohy obnovit, ale nefungují mi moje MIDI klávesy M-Audio Axiom 49. Zkoušel jsem stahovat nejnovější ovladače z M-Audio stránek, ale stále nic. I když uhodím do kláves, tak ani ukazatel MIDI Activity nic neukáže. Neměl jste někdo podobný problém?

Díky a odpověďi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1735

PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2017 6:05 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
Není Axiom v Cubase použit jako Remote Device? Jako Mackie Control nebo Quick Controls?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zlo



Založen: 28.10.2012
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2017 1:12 pm    Předmět: Citovat

Když jsem je instaloval, tak jsem se řídil podle tutoriálu na YouTube, který mi radil. Device Setup -> Remote Devices -> + Generic Remote, takže bude jako Generic Remote. Mám to nastavit nějak jinak? Každopádně, když otevřu tu nabídku "+" tak tam M-Audio Axiom 49 nikde nevidím.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2017 2:23 pm    Předmět: :-) Citovat

Pokud bude MIDI HW nastaven jako "Remote Device", nelze s ním pracovat jako se zdrojem MIDI dat pro MIDI stopy (na tom jednom MIDI okruhu). Pro funkčnost jako klávesy ho jednoduše neaktivujte pro Remote, nejspíš zde nebyl pochopen správný účel YT tutoriálu.

Jako MIDI zařízení stačí pouze připojit k počítači, spustit Cubase a není třeba nastavovat v zásadě nic, bude to fungovat.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1735

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2017 7:07 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
Chcete Axiom používat jako Remote ovladač nebo nikoliv?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Audio/MIDI hardware ostatních výrobců Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com