Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Cubase 5 a nefunkční Sampletank 3.3 jako VST instrument

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freak



Založen: 16.2.2008
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2014 10:39 pm    Předmět: Cubase 5 a nefunkční Sampletank 3.3 jako VST instrument Citovat

Samostatně ST3,3 funguje perfektně ale i když v Cubase nastavím cesty k VST plugins ,tak Cubase ST nevidí.Jsem z toho vedle,nemá někdo radu ? Cubase je 32bit verze, Sample Tank 3,3 je 64bit
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pavlii



Založen: 13.10.2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Hostivice :-)

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 8:40 am    Předmět: :-) Citovat

Tohle bude možný kámen úrazu - Martin asi napíše přesně. Ale mám pocit, že VST bridge funguje jen směrem 64 > 32 (čili Cubase 64bit umí pracovat s plug-in moduly 32bit), ale již ne obráceně.

Počkejmež na MAJ, ten bude vědět.

P.
_________________

www.studiokappka.cz
606 709 340
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 8:48 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
ano, je to přesně tak. VST Bridge funguje pouze ve směru 32-bitový plugin > 64-bitová Cubase.

Takže řešením je buď nainstalovat 64-bitovou Cubase a nebo 32-bitový SampleTank.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Freak



Založen: 16.2.2008
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 9:19 am    Předmět: Citovat

v manuálu píší,že při instalaci Cubase 64bit si mám přečíst nějaké info,ale nikde ho nomohu najít.Instalačka by měla být 32/64bit ale při instalaci na výběr nedostanu. Je nějaká možnost ? dik

If you want to install the 64-bit version of Cubase,
make sure you read the ReadMe document on this topic
before proceeding.
You will find this document, called “Windows_Vista_64bit_[language].
rtf”, on the installation DVD, in the ReadMe Files folder.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 9:24 am    Předmět: Citovat

Zdravím,
jakou verzi Cubase máte? 5/6/7? A/L/E/ElementsArtist/plnou?

Jaké máte Windows? Vista/7/8? 32/64-bit?
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Freak



Založen: 16.2.2008
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 10:41 am    Předmět: Citovat

mám Win 8 64bit + Cubase 5 plná verze s update na 5.1. na 2 DVD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 10:50 am    Předmět: Citovat

Doporoučoval bych v každém případě update na Cubase 5.5. Pokud si dobře vybavuji, tak 5.5 je pr majitele 5.0 zdarma.

Cubase 5.5 je na 100% i 64-bitová, nejsem si jist u Cubase 5, ta byla možná ještě jen 32-bitová. Alespoň podle Cubase AI 5 to tak vypadá.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> VST instrumenty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com