Zdravim vsetkych!
Vcera som si preinstalovat macbook Lion 10.7.5 a znovu instaloval cubase 6 z DVD
Pred predinstalovanim som vsetky VSTi,Prests, efekty mal v zložke
HDD/Library/Audio/Plug_ins/VST, respektive VST3.
a teraz nie je nikde nic!
A v tejto zlozke bol Cubase:
/Users/<your username>/Library/Preferences/Cubase 6/Vst2xPlugins.xml
a teraz v zlozke Preferences Cubese vobec nie je, jedine kde je su nejake presety tak v aplikaciach a ked dam zobrazit obsah zlozky su tam presety pre Arpache 5, Autopan atd.. ale presety pre Halion Sonic SE, Spector atd tam niesu kde su?
nechapem skusal som nainstalovat aj Cubase 6.5.4 a nainstalovat Padshop, Retrologue tieto VSTi su normalne umiestnene v Library/Audio/ Prestes/Steinberg, ale HALion sonic se, spectro atd. tam nie je ani zlozka Cubase nie je v /Users/<your username>/Library/Preferences/Cubase 6/Vst2xPlugins.xml
V MediaBay presets su a vsetko funguje normalne len na HDD ich neviem najst. Inak v mediabay som refreshol vsetky zlozky vsetky su modre aj pomocou nadradenej zlozky som hladal presety na HDD no bez vysledkov.
Mam nejake svoje stare presety do akej zlozky ich mam skopirovat? alebo ked si ulozim nejake nove tak ako si ich potom mam zalohovat?
Budem vdacny za kazdu radu! bol som na forach steinberg niesom jediny, ale odpoved som sa tam nedozvedel.