Cubase.cz
Diskusní fórum o produktech firmy Steinberg
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Formát AKAI....,jak zkopírovat CD?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bonno



Založen: 26.3.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 10:58 am    Předmět: Formát AKAI....,jak zkopírovat CD? Citovat

Přátelé zdravím. Na Ebay jsem koupil CD Spectrasonics....Myslel jsem, že po vložení do mechaniky jednoduše ve virt. sampleru Spectrasonics načtu zvuky z CD. Avšak nejde to, mechanika toto CD vůbec nenačte....Poradí mi někdo co s tím? Slyšel jsem, že existuje např. externí Cd romka, která Akai umí přečíst.... Díky Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:22 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
ano, Windows (i Mac OS X) souborový systém AKAI ignorují. Ale existuje rǔzný SW, který umí číst (a pracovat) s AKAI samply. Tyto samplery také umí zobrazit CD mechaniku, pokud se do ní vloží CD s AKAI samply.

Mám zkušenost s NI Kontakt samplerem. Ten to umí. Vložím do mechaniky CD s AKAI samply. Přesto, že operační systém CDčko nevidí, Kontakt ano a zobrazuje všechny samply, které na disku jsou.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Bonno



Založen: 26.3.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:38 pm    Předmět: Citovat

Díky, zkusím. Myslel jsem, že soubor AKAI umí načíst Halion 4, který vlastním....ovšem nenačetl....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 4:35 pm    Předmět: Citovat

Zdravím,
HALion 4 umí číst AKAI formáty z AKAI S-1000, S-3000/Mesa, S-5000/S-6000 Program.

Podle mě by to tedy měl zvládnout.

Více zde.
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Bonno



Založen: 26.3.2006
Příspěvky: 41

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:14 pm    Předmět: Citovat

Tak ten Kontakt to zvládne. Díky za radu. Halion zkusím ještě jednou, možná jsem něco udělal špatně....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAJ



Založen: 15.11.2006
Příspěvky: 1744

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 1:35 pm    Předmět: Citovat

Nic proti HALionu, ale Kontakt je vždy jistota. Wink
_________________
Čeština pro Cubase
www.cubase-training.com – konzultace a školení hudebního SW a HW
www.cubasecz.cz – Informace o produktech Steinberg
Test Engineer in Steinberg Media Technologies GmbH
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cubase.cz -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com